2020 Yılı Dekorasyon Modası

2019 yılının sonlarına doğru geldiğimiz şu günlerde dekorasyon uygulamalarda 2020 uygulamaları ile ilgilide detaylar gelmeye başladı. İç mimarlar tarafından ön görülmekte olan dekorasyon uygulamalarında yeni sezonda genellikle terapi ağırlığı bulunan ev ve otel dekorasyon tasarımlarının yer alacağı düşünülüyor. Yeni sezonda içinde canlı renklerin yerine pastel tonlar hâkim olurken özellikle adaçayı renginin yeni sezonda moda olması da bekleniyor.

ev dekorasyonu

2020 Sezonu Terapi Yılı

2020 dekorasyon modası içinde insanların ruh hallerini sakinleştiren ve daha rahatlamalarına destek olan bazı renk ve dekorasyon örneklerine yer açılacak. Günlük yaşantı ve stres ile baş etmek için gerekli olan dinginliği ile evinde bulmak isteyenler için oldukça ideal bir yıl uygulama olacak olan yeni dekorasyon modasında sadeliğin yanı sıra pastel tonlar ile göz yormayan renklere yer açılacak.

Yeni sezon içinde sadece ev dekorasyonun da değil aynı zamanda otellerde de bu uygulamalara yer açılması düşünülüyor. Böylece otellerde ikamet edecek olanlar içinde daha dingin ve daha sakin alanlar yaratılarak kişilerin stresten arınacakları ve daha hafifleyecekleri yerler planlamalar arasında yer alıyor. Bu alanların yaratılması ile beraber otel müşterilerinin de memnun kalması ve tekrardan otelli ziyaret etme oranında yükseltilmesi hedefleniyor.

Yeni sezon içinde moda olacak olan renkler, kumaşlar ve aksesuar uygulamaları ile ilgili detayları sizde evinizde oluşturarak evinizi bu dekorasyona hazırlayabilirsiniz.

Yanıtla