2018 Erkek Modasında Neler Var?

Yeni sezon erkek modasına 80’ler geri dönüş yaptı. Pastel renkler, kare kesim ceketler ve bol kesim takım elbiseler yeni sezon erkek modelleri arasında yerini aldı. Bu yıl erkek modasına beyaz renk hakim. Pantolon, tişört, gömlek kesimlerde beyaz ağırlıklı tonlar var. Tamamen beyaza bürünmek istemiyorsanız beyaz pantolon üzerine açık mavi renkli blazer ceket tercih edebilirsiniz.

2018 erkek modası

2018 erkek modası

Yeni Modellerden Oluşan Erkek Modası

Yeni erkek modasına kargo pantolonlar geri dönüş yapıyor. Kot pantolon üzerine kot ceket tarzı giyinmek ise 90lı yıllara geri dönüşün havasını estiriyor. Renkler ise oldukça canlı. Kırmızı, pembe, pastel tonlar özellikle bu yıl cesur erkek modelleri arasında gösteriliyor. Jumbo boy erkek ceketleri ise yeni yıla renkli başlangıç taptı.

Çizgili takım elbiselerde ise çizgiler bu yıl daha kalın. İddialı renklerden oluşan takım elbiselerle daha modern görünüme kavuşacaksınız. Siyah ve gri tonlar ise yine takım elbiselerin vazgeçilmez tonlar. Su mavisi ve yeşil tonları da bu sezona damgasını vuracak. Özellikle cepli ve dik yaka ceketlerle yeni bir tarz oluşturabilirsiniz.

erkek modası

erkek modası

Yeni sezon tasarımlarında kadife ağırlıklı erkek ceketleri de yer alıyor. Günlük kıyafetlerde ise püskül detaylı kazaklar bulunuyor. Farklı kumaşların yer aldığı erkek modellerinde özellikle baskın renk tonları da hakim. Saten ceketlerde ise belirgin desen ve renkler göze çarpıyor. Bu yılın erkek kıyafetleri ayrı ayrı desen ve renklerin birleşiminden oluşuyor.

Yanıtla